KAYSERİ / TALAS - Kamber Ortaokulu

Kamber Ortaokulu

KAMBER MAH. 6652. SK. KAMBER ILKOKULU NO 7 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Okul paydaşlarımızın güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen liselere giriş sınavında ortaöğretim kurumlarına her yıl artan bir sayı ile öğrenci yerleştiren, sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, ahlak ve fazilet timsali öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, vatanını seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, özgüven sahibi, soran, sorgulayan, okuyan ve araştıran, teknolojiyi kullanan ve yakından takip edebilen, yorum yapan ve öğrendiklerini uygulayarak çevresine örnek olabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan, Yüce Atatürk’ün “ Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, sorumlu bireyler yetiştirmek okulumuzun temel misyonudur.
Öğretim Şekli :TAM GÜN (NORMAL)
Öğretmenler ulaşımı şahsi araçları ile sağlamaktadır.
Kayseri İli Talas İlçesi Kamber mh.(Köyü)
30km
TUBİTAK, OKULUM TEMİZ